For nogle virksomheder giver det mening at have CSR projekter lokalt, for andre globalt. I Global impact har vi specialiseret os i at facilitere CSR projekter i Indien og Sri Lanka.

Korruption og bestikkelse er en alvor sag i den tredje verden, og vi arbejder derfor indgående med anti-korruption i alle vores projekter i Indien og Sri Lanka. Vi følger vores kunders projekter helt tæt, og dokumenterer løbende, hvad midler bliver brugt til. Vi arbejder med nøje udvalgte samarbejdspartnere, som kan levere gennemsigtig rapportering, og den nødvendige sikkerhed og dokumentation for projekterne ledes fri for korruption.

Det er vores hensigt at medvirke til bekæmpelsen af korruption. Gennem vores praksis og støtte ønsker vi at påvirke de samfund vi har projekter i til at tage bæredygtige valg og afstand fra korruption og bestikkelse.

Fra filantropi til forretning
I den tredje verden er der store muligheder for at gøre en markant forskel for mennesker og miljø, ofte for få midler. Mange virksomheder har derfor traditionelt doneret penge til velgørende formål.

Global impact arbejder strategisk med filantropi, og investerer din virksomheds penge i projekter, der giver et ROI tilbage til din forretning. Med udgangspunkt i en væsentlighedsanalyse og i jeres kerneforretning, værdier og interessenter hjælper vi med at identificere, drive og kommunikere det rette projekt sammen med vores samarbejdspartnere i Indien og Sri Lanka. Vi har indgående kendskab til kulturelle forhold og flere års erfaring med at drive CSR projekter i begge lande.

Corporate volunteering
Vi hjælper din virksomhed med at investere i trivsel og arbejdsglæde gennem frivilligt arbejde i Indien og Sri Lanka. Når medarbejdere får lov til at arbejde frivilligt med noget, som lægger dem på hjerte og sinde, i en meget anderledes kultur, giver du dine medarbejdere mulighed for at udvikle sig personligt og fagligt, mens de gør gavn hvor det er tiltrængt. En investering i corporate volunteering er en investering i din virksomhed, hvor glade medarbejdere, der udvikler sig, slet ikke kan lade være med at udvikle din virksomhed også.

Global impact faciliterer corporate volunteering i Indien og Sri Lanka. Vi rådgiver også din virksomhed om hvordan I kan rejse den kapital, der skal til, for at sende medarbejdere ud.
Ofte arbejder flere virksomheder og en NGO sammen om opgaven i partnerskaber, og løser sammen en udfordring i den tredje verden.
Vi arbejder sammen med NGOer i Danmark og Indien og hjælper med at finde eller forme lige netop det projekt, der giver mening og værdi for din virksomhed.

ROI ved CSR projekter i Indien og Sri Lanka
Vores kunder har opnået følgende målbare værdi og ROI gennem CSR projekter i Indien og Sri Lanka:

Nye kunder, som valgte dem til pga. CSR projekterne
Vundet CSR priser
Differentiering i branchen og øget konkurrencedygtighed
Positiv omtale og styrkelse af brand
Højere medarbejdertilfredshed og mindre medarbejderomsætning
Adgang til nye markeder
Partnerskaber og samarbejde på tværs af sektorer og landegrænser

 

Se business cases på videoerne her om ROI ved corporate volunteering og CSR arbejde i Asien.