Camilla Kornerup

Camilla Kornerup er konsulent med speciale i samfundsansvar og bæredygtighed. Camilla har en baggrund som HR konsulent og har arbejdet med rådgivning, både i konsulenthuse og som selvstændig i 10 år i Danmark, Indien og Sri Lanka.

Global impact er en CSR rådgivningsvirksomhed. Vi arbejder bæredygtighed og samfundsansvar ind i virksomheder, og hjælper virksomheder med at bruge deres forretning til at tjene penge på at gøre noget gavnligt for samfundet og kloden.

Global impact ledes af Camilla Kornerup og arbejder sammen med en række eksperter på centrale CSR områder, for at sikre en høj kvalitet i rådgivningen.

Formålet med Global impact er at medvirke til at løse nogle af de menneskelige og miljømæssige udfordringer verden står med gennem virksomhedsrådgivning. Det er vores overbevisning, at virksomheder har et afgørende potentiale for at drive opfyldelsen af de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling alle lande i FN arbejder på at opfylde i 2030. Vi er drevet af at hjælpe og udvikle virksomheder til at bruge deres forretning og levere deres produkter og ydelser med et højere formål, end kortsigtet profit. Et formål, der udløser en tre-dobbelt bundlinje med overskud til både virksomheder, menneskeheden og kloden.